Veilig achteraf betalen tot 14 dagen na aankoop
Gratis thuisbezorgd vanaf € 75,-
Eenvoudig retour binnen 30 dagen

Dressmywijn

Dressmywijn.nl was een webshop in wijn en onderdeel van de Dressmy shops. Het idee achter Dressmy was vooral het ‘aankleden’ van je gadgets. Zo had je DressmyiPhone voor iPhone hoesjes en DressmyLaptop voor laptoptassen, maar zo was er ook DressmyWijn. Het idee van Dressmywijn was om accessoires voor wijn te leveren, zoals koelers, openers en decanters. Vrij vlot daarna is besloten om ook wijn te gaan verkopen.  

Voor de shops van Dressmy werd een nieuwe richting gekozen. De artikelen van Dressmy zijn gecombineerd met de artikelen uit nog een aantal andere shops en samengevoegd op ScalaXL een onlinewarenhuis. Waar de andere shops zijn opgegaan in het onlinewarenhuis hebben wij dressmywijn.nl als wijnspeciaalzaak laten bestaan. De wijnshop bestaat nu een aantal jaren naast ScalaXL. Om Dressmywijn beter te laten aansluiten bij ScalaXL heet het vanaf nu wijnXL.  

Behalve het veranderen van naam verandert er niets. Het bestellen zal het zelfde gaan als voorheen en op je account kun je op dezelfde wijze inloggen. Daarnaast blijft ons productaanbod gelijk.