Veilig achteraf betalen tot 14 dagen na aankoop
Gratis thuisbezorgd vanaf € 75,-
Eenvoudig retour binnen 30 dagen

Zenato

Zenato

Zenato is een wijn die de ziel van Lugana en het hart van Valpolicella in Italië vertegenwoordigt. Het wijnhuis heeft 95 hectare topwijngaarden in Lugana en Valpolicella. 
 
Prachtige wijn geboren in zonnige wijngaarden
Hier komen mooie witte en rode kwaliteitswijnen tot stand, die ontstaan uit een diepgewortelde passie voor het land, uit respect voor de tijd, en uit een familietraditie die al 60 jaar werkt met lokale druivensoorten. De wijngaarden strekken zich uit van de oevers van het Gardameer tot aan de heuvels van het nabijgelegen Valpolicella, waar de rode wijnen van het landgoed worden geboren uit de zonnige wijngaarden van Corvina en Rondinella in Costalunga in de gemeente Sant'Ambrogio.
 
Passie voor hard werken en innovatie
Het bedrijf werd in 1960 opgezet door Sergio Zenato, die zijn hart verloor aan het schitterende landschap van het Gardameer en besloot daar een wijngaard te beginnen. Zijn verhaal is een combinatie van passie en hard werken, een diepe verbinding met zijn land en ondernemingsvermogen en openheid voor innovatie. En dat proef je in de rode en witte wijnen van Zenato.