Veilig achteraf betalen tot 14 dagen na aankoop
Gratis thuisbezorgd vanaf € 75,-
Eenvoudig retour binnen 30 dagen

Oude Kaap

Oude Kaap

Als wijnliefhebber heb je vast al eens een wijn uit Zuid-Afrika geprobeerd. Oude Kaap is één van die prachtige wijnen die uit dit nieuwe wijnland komt.

Al sinds de 17e eeuw een passie voor wijn
De wijn wordt geproduceerd in de Franschhoek Vallei, een prachtig gebied in het Groot Drakenstijn-gebergte waar al sinds de 17e eeuw door de Hugenoten wijn wordt verbouwd. Al eeuwenlang zijn vastberadenheid, doorzettingsvermogen en passie de speerpunten van de wijnmakers in dit gebied. 
De erfenis van de Hugenoten wordt en de innovatie van de hedendaagse wijnmakers resulteert in een bijzondere kwaliteitswijn die de moeite waard is.

Lekkere wijn voor een betaalbare prijs
Voor de wijnen van Oude Kaap wordt dan ook met een strenge selectie uit het beste fruit geselecteerd. De wijnproducenten ouderhouden intensief contact met de regionale wijnboeren om ervoor te zorgen dat de kwaliteit gewaarborgd blijft.

Oude Kaap heeft een aantrekkelijke selectie lekkere wijnen voor een betaalbare prijs. Je kunt kiezen uit bijvoorbeeld een fruitige Chardonnay, een frisse Rosé of een intense Pinotage. Oude Kaap is de perfecte wijn voor iedere gelegenheid.