Veilig achteraf betalen tot 14 dagen na aankoop
Gratis thuisbezorgd vanaf € 75,-
Eenvoudig retour binnen 30 dagen

Conte di Campiano

Conte di Campiano

Lang geleden arriveerde een vreemde graaf uit een ver land op zijn paard in de mooie streek Val Tramigna. Nadat hij de berg Crocetta had beklommen, rustte hij uit op een steen vanwaar hij een prachtig uitzicht had over de omgeving. Het licht glooide over de heuvels en de daken van de huizen en het kasteel in de verte. Hij zag de witte paden slingeren door het de velden, en snoof de heerlijke geuren op van de gewassen die verbouwd warden. Op dat moment wist hij zeker dat hij voor altijd hier moest blijven en werd de Conte di Campiano.

De perfecte wijn voor elke maaltijd
Dit kleurrijke verhaal weerspiegelt de essentie van de wijnen van het wijnhuis Conte di Campiano. Het wijnhuis heeft een brede selectie aan mooie Italiaanse wijnen en Spumanti. 
Voor de productie worden de beste Italiaanse druiven geselecteerd. De druiven worden geteeld op kalkrijke kleigrond waardoor de perfecte zuurgraad wordt behaald om wijn en Spumanti van te maken. Na de oogst in September volgt de persing en de fermentatie in roestvrijstalen vaten, waarna de wijn gebotteld wordt. Een wijn van Conte di Campiano is de perfecte metgezel voor elke maaltijd of gelegenheid.