Veilig achteraf betalen tot 14 dagen na aankoop
Gratis thuisbezorgd vanaf € 75,-
Eenvoudig retour binnen 30 dagen

Baglio Gibellina

Baglio Gibellina

De wijngaarden van Baglio Gibellina liggen tussen de heuvels van Salemi en Santa Ninfa in Italië. Het landschap is bezaaid met wijngaarden, olijfboomgaarden, citrus bomen en jeneverbesbomen. De heuvels lijken wel rood te kleuren door de Sulla bloemen. Samen met de goudkleurige tarwevelden en de blauwe lucht en de zee aan de horizon vormen deze typische mediterrane kleuren de achtergrond voor ​​prachtige boerderijen die ons herinneren aan een groot Romeins landgoed.
 
Historische boerderijen en wijngaarden
Deze typische historische boerderijen met hun elegante architectonische stijl domineren het landschap en de wijngaarden van de nabijgelegen heuvels. Het belangrijkste element van de boerderijen is de "baglio", feitelijk niets anders dan de binnenplaats van de boerderij die omringd wordt door een reeks landelijke winkels die ooit werden gebruikt voor het verzamelen en verwerken van druiven.
 
Lokaal geoogste druiven
De sfeer van het landschap en het karakter van de Baglio komt terug in de wijn van het wijnhuis Baglio Gibellina. Je proeft de lokaal geoogste druiven terwijl je in gedachten geniet van de schoonheid van een zonsondergang.